Hír

Boros Péter 90 éves

  • 2023.08.26

Augusztus 25-én töltötte be 90. életévét Boros Péter, a Veterán Bizottság korábbi elnöke, örökös tiszteletbeli elnöke. Boros Péter a mai napig aktív tagja a vívótársadalomnak, boldog születésnapot!

A 90. születésnapot a többség nem élheti meg. Aztán akadnak olyanok, akik megélik, ám többnyire már egészségügyi gondokkal bajlódnak. Vannak olyan szerencsések - persze, nyilván sokat tettek érte -, akik a lehetőségekhez képest a legjobb fizikai és szellemi állapotban vannak ebben a korban is. 

És van Boros Péter. Ő a világ legidősebb aktív vívója, ott volt az idei Európa-bajnokságon, mi több, asszókat, meccseket nyert, hetente 1-2-szer jár edzeni az OSC vívótermébe. Korábban a Veterán Bizottság elnöke volt, és ezt a feladatot átadta Vitályos Eszternek, ám a mai napig aktív részese a vívótársadalomnak. “A vívás egy szerelem részemről, nem lehet abbahagyni. Amíg megy, addig csinálom.” - nyilatkozta nemrégiben. 

A Magyar Vívó Szövetség ez úton kíván további esztendőket a pástokon, és nagyon boldog 90. születésnapot!

Boros Péter 90 éves, boldog születésnapot!



További híreink

Aktuális

A női kardcsapat fantasztikus címvédése után a magyar válogatott 3 arany- és 1 bronzéremmel, minden idők egyik legjobb világbajnoki teljesítményével zárta a világbajnokságot, gratulálunk!

Eseménynaptár

X


Live stream


 Élő eredmények  







Támogatóink