Hír

Vívás világnapja - a Sándor-palotánál

  • 2023.08.28

Ismét köszöntjük idehaza is a Vívás Világnapját. A központ eseményt újra Budapest egyik kultikus helyén, a Sándor-palota előtti Szent György téren rendezzük szeptember 9-én, 11-kor. Várunk mindenkit!

A Nemzetközi Vívó Szövetség minden esztendő szeptemberének második szombatjára hirdeti meg a Vívás Világnapját, és így lesz ez idén is. Hazánk pedig hosszú évek óta, miként a páston, így gyönyörű sportágunk népszerűsítésében ugyancsak az elsők közé tartozik. 

A Magyar Vívó Szövetség esztendők óta Budapest legszebb, legismertebb pontjain tartja központi rendezvényét, vívtunk már többek között a Bazilikánál, a Nemzeti Múzeumnál, a Parlament előtt, a Puskás Ferenc stadionnál, a Hősök terén, a Vajdahunyad váránál, de még támogatónknál, a Westendnél is jártunk. 

Tavaly a Vajdahunyad váránál találkoztunk, idén a Sándor-palota következik.

Ezúttal a Várban, a Sándor-palota előtti Szent György téren tartjuk majd flashmob megmozdulásunkat. Szeptember 9-én, szombaton, délelőtt 11 órakor kezdődik majd a rendezvény, mindenkit nagy szeretettel várunk! További részleteket természetesen közlünk majd honlapunkon és Facebook-oldalunkon egyaránt. 

Hajrá, magyar vívás, gyere és népszerűsítsd Te is velünk, találkozhatsz világklasszis vívóinkkal is szeptember 9-én a Várban!További híreink

Aktuális

A női kardcsapat fantasztikus címvédése után a magyar válogatott 3 arany- és 1 bronzéremmel, minden idők egyik legjobb világbajnoki teljesítményével zárta a világbajnokságot, gratulálunk!

Eseménynaptár

X


Live stream


 Élő eredmények  Támogatóink